2008-10-31 | 22:24:46

I want a Balmain jacket..


2008-10-31 | 13:29:28

Höstpromenad

I morse fick jag för mig att jag skulle ut och gå. Så jag tog min i-pod i handen och gick en lång härlig höstpromenad längs havet. Jag var ute i nästan en timma, jätteskönt. Jag tycker alltid att det är så jobbigt när man ska ut och gå, men när man väl går så är det jätteskönt! Det är nästan som när man ska ducha, man orkar verkligen inte kliva in i duchen men när man väl står i duchen så kan man ducha hur länge som helst..


2008-10-31 | 10:35:08

Time for a change

Nu vill Marc Jacobs påverka valet i USA. Men sin nya T-shirt tar han ställning till vem han tycker borde vinna. T-shirten har presidentkandidaten Obamas citat "time for a change" skrivet i typisk Marc jacobs stil. T-shirten kostar 130 kronor i hans egna Marc by Marc Jacobs butiker.


2008-10-31 | 00:16:14

Torsdag

I morse vet jag faktiskt inte riktigt vad jag gjorde, en slapp höstlovsmorgon helt enkel. Men helt plötsligt var klockan tre så då åkte jag till ishallen där jag var tränare. Efter träningen hämtade pappa upp mig och vi åkte till team sportia och köpte ett par skidor och pjäxor till mig. Jag har ju alltid hyrt förut, men nu har jag ett par egna, det är jätteskönt! Vi åker ju skidor varje år, i år vet jag inte vart vi ska åka än, det är inte bestämt men vi får se vart det blir! Skidorna är jättesnygga, jag får fota och visa i morgon. Men jag kommer ju lätt att ha snyggaste skidorna i backen! Ett par riktiga tjejskidor är det! Dessutom stödjer man rosa bandet genom dessa skidor, så det är ju jättebra!

Oj, nu hann det ju faktiskt bli fredag innan jag publicerade detta inlägg, men, men..
Nu ska jag gå och lägga mig iallafall, god natt!


2008-10-30 | 13:16:14

Dagens outfit


2008-10-30 | 10:31:45

ändringar i bloggen

Från början när jag startade den här bloggen, så skrev jag bara om mode, inget annat. Men med tiden så har bloggen utvecklats mer och mer till en livsblogg. Nu kommer jag gå tillbaks några steg och börja skriva mer om mode igen. Jag kommer att fortsätta att skriva om mitt liv också, men modet får inte försvinna. Det är ju mode jag älskar och vill skriva om, och bara på bloggens namn "Dress Like Me" Så hör man ju att det är en modeblogg det ska vara. Men jag tycker att det är jättekul att skriva om annat med, så det kommer jag att fortsätta göra. Men det ska bli mer mode här i bloggen igen<32008-10-29 | 13:15:08

CHANEL-Girl
Titta, har ni sett något sötare? Hur gammal kan hon vara, fyra? Och hon står redan där med ursöta kläder, chanel-påse, och med våran drömväska över axeln. Förmodligen vet hon inte ens vilka dyra kläder hon har på sig, utan hon står där helt oberörd och petar i näsan som vilken fyra-åring somhels, ursött!


2008-10-28 | 22:27:42

gårdagens köp

Jag tänkte visa kopparna jag köpte i går, visst är de fina?

2008-10-28 | 18:44:10

give me the evil look2008-10-28 | 09:04:06

God morgon

God morgon! I dag ska jag åka till ett äventyrsbad, ska bli skitkul!! Synd att man redan har blivit vinterblek bara.. men det hat ju å andra sidan alla blivit, eller hur? så orka bry sig!

Nu tittar jag på vakna med the voice, synd att Elin Kling försov sig! Nu måste jag göra iordning mig, ciao!

2008-10-27 | 21:23:37

bra träning!

Hej, hej, träningen i dag gick över förväntan! Jag var jättetrött och kände inte alls för att träna innan passet, men sedan gick det jättebra! Nästan för bra.. När passet var över så kände jag att jag hade orkat ett bra tag till! Så det är härligt, jag kom snabbt in i pogramet , fast det är mitten av terminen nu, och allt gick skitbra! Nu på kvällen har jag läst lite bloggar och tittat på simon & Thomas, altanen de gjorde blev ju jättefin!
nu ska jag hoppa in i duchen, puss!

2008-10-27 | 21:18:04

insperation-sweet autum


2008-10-27 | 17:46:56

Måndag

ursäkta för att jag har hållt bloggen så extremt dåligt uppdaterad! Jag har varit lite slapp på bloggfronten den senaste veckan, men det ska det bli ändring på nu! Ny vecka, nya tag!
 
I dag har jag nästan inte varit hemma någonting. I morse var jag kontåkningstränare, sedan åkte jag till mammas studio, där jag har blivit fotad lite. Jag åt  en jättegod ceasarsallad till lunch och sedan gick jag en sväng på stan, lämnade tillbaks en tröja och köpte ett par jättesnygga koppar. Nu på kvällen ska jag träna lite. Det behöver jag verkligen! Det ska bli jättekul, ett steppass är det jag ska träna. Nu måste jag gå, ciao!

2008-10-24 | 22:44:59

klicka

Vill bara be er om att klicka här. För varje unika besökare går nämligen 1 krona till Rosa bandet. bra va?


2008-10-22 | 15:25:25

Bad uppdate..

Hej, ursäkta för dålig uppdatering. Igår var alla stora inlämningar innan höstlovet, så nu känns det ganska chill. Vi hade No prov, engelska redovisning och svenska inlämning på en novell. Men nu är det klart, så nu kan jag ta det lite lungt. Igår drog jag, Lisa och Vera in till stan. Där käkade skitgod thaimat, nästan för god, ha,ha.. Nej, men vi fick välldigt ont i magen av all mat, åndå så åt jag typ bara hälften.. Men det var jättestora protioner.
Jag köpte ett linne från rut.m.fl, får visa det någon gång..
I dag fick vi veta våra betyg på SO-arbetet, fan vad nervös jag blev när hon skulle berätta mitt, för hon började att säga vad jag kunde ha gjort bättre och började typ att fråga ut mig om hur jag hade tänkt och allt lät först så negativt, och sen helt plötslig blev hon värsta possetiv, fattar ingenting?.. men, men spela roll, jag fick MVG på det iallafall, så jag är jättenöjd!


RSS 2.0