2009-02-28 | 09:09:20

Team SM!!

Den här helgen är det SM i teamåkning och jag ska självklart dit och titta! ´Det ska bli så jäkla kul, jag har aldrig bara suttigt och tittat förut, tidigare år har jag ju varit med och tävlat själv. Jag älskar att vara i ishallen, efter att ha åkt konståkning i tio år så har det blivigt mitt andra hem, ha, ha. Längtar så efter att få träffa alla konståkningskompisar och skrika och heja tills halsen gör ont.! I år ska Kristoffer Berntsson åka på invigningen, tyvärr ska inte Team suprise åka eftersom de är utomlands och tävlar, tråkigt.. jag hade verkligen sett fram emot att se deras program. Aja, det är massa andra team, så det är bara att njuta hela dagen, och i morgon också!
Jag tar självklart med mig kameran och fotar en massa!
puss<3


Kristoffer Berntsson

2009-02-27 | 21:53:21

Vilken toppentjej!

I dag var ju sista dagen på praon. Jag har verkligen haft det jättebra hela veckan, alla har varit så himla gulliga och snälla! Men ni anar inte hur svårt det var att hålla fingrarna borta från brownisen, bullarna var ingen fara jag blev inte ett dugg läskad. Men ni vet ju hur jag funkar, jag och choklad asså..
Men titta vilken gullig tårta jag fick idag när jag slutade, så jäkla gulligt gjort! Tack så jättemycket!
2009-02-26 | 21:42:47

Dagens outfit

Kjol-chicy.se
leggins-gina tricot
linne-HM
skor-din sko
halsband-snö
armband-oxo


2009-02-24 | 20:07:29

at home..

sådär nu har jag kommit hem från Hestra, ätigt middag och nu ska jag titta på pemiären av "den rätte för Rosing". Det har varigt en superdag! soligt och härligt var det, bilder får komma i morgon för nu är jag så himla trött. Tänkte hämta lite glass, sedan var det "den rätte för Rosing" som gällde ja..
tror ni det är bra? kan vara kul att se vad det är i alla fall!
ses i morgon, puss!

2009-02-23 | 21:38:47

Prao-vecka

Den här veckan har vi prao-hela veckan, så himla skönt! Jag praoar på ett jättemysigt café/kondiori. Fast skolan har blandat ihop våran prao med frilufsdan, så i morgon ska jag iväg till Hestra och åka skidor med klassen. De ska bli jättekul, jag har ju redan åk skidor två gånger i år först i Norge och sedan i Österrike men det ska bli lika kul at åka en tredje gång! Även om det bara är över en dag i lilla Hestra. Jag har aldrig varit där, så jag vet inte riktigt hur backarna är, men det är ju skidbackar iallafall! Jag ska ta med mig kameran och försöka komma ihåg att foa lite.

Nu ska jag fira pappa på namnsdagen, och äta världens godaste hallontårta!
Puss<3


2009-02-22 | 20:44:59

WOW!

look at those clothes..


2009-02-21 | 14:55:22

shoppat loss på zara!

I går var jag på stan, det var egentligen inte meningen att jag skulle shoppa särskillt mycket, utan mest titta eftersom jag har hittat massa vårkläder på nätet. men så hittade jag de perfekta jeanshortsen och kände att nu är sommaren räddad!  ..och sedan så hittade jag lite basic koftor och sådan som jag ändå behövde! (Läs: *bortförklaring*)Så det slutade med att jag kom hem med en stor påse från Zara. Här är kläderna jag hittade!

 
2009-02-20 | 18:58:31

Hair a´la mimmi pigg

tee-fornarina
kavaj-gina tricot
jeans-gina tricot
stövlar-nilsson


2009-02-19 | 12:19:11

blogg.se förstasida

Vad kul att mitt inlägg om att Beyond Retro ska öppna i Göteborg hamnade på blogg.se första sida, lägst upp på bästa platsen dessutom. Det är alltid kul med nya besökare, så jag tänke bara hälsa er välkommna!
puss<3

image141

2009-02-18 | 20:03:09

<3

Jag har på mig:stumpor och kavaj från gina tricot,linne från hm, örhängen från glitter och skor från din sko. Jeansshortsen kommer jag tyvärr inte ihåg vart jag köpt, men det får ni leva med, he, he..


2009-02-18 | 10:26:43

the 50´s

När vi bilade hem från österrike, så åt vi på vårt favvvo ställe- Bonnies. Det är ett jättemysigt 50-tals ställe i tyskland. Jag brukar äta världens godaste wraps där. Om ni åker dit någon gång måste ni testa wrapsen, helt underbara!
Stället är jätte coolt, väggarna är fylda med LP-skivor, vägskyltar, plancher och reklam skyltar.
Det bästa av allt var att de sålde plancher och skyltar från 50-talet. Så jag köpte den här coola pepsi-cola reklamskylten.
Love it!

2009-02-17 | 11:38:00

Beyond Retro öppnar i Göteborg!

Detta var en efterlängtad nyhet, svergies förmodligen mest älskade seconhand butik ska öppna i Göteborg! Hur skönt är inte det? Varje gång jag är i Stockholm så springer jag in i denna butik så fort jag får chansen, nu kommer jag ju kunna shoppa här varje vecka om jag vill det. Den 20 februari öppnar den, kul för alla oss Göteborgare<3

uppdate: många har frågat vart den ska ligga. Den ska ligga på Östra Hamngatan brevid Top Shop i Arkaden.
2009-02-16 | 16:00:54

today's outfit

Så här ser jag ut i dag!

Jag har på mig klänning och leggins från gina tricot, kofta från zara, skärp från glitter, skor från tommy hilfiger och väska från Zara.

2009-02-15 | 20:10:47

I'm back!

sådär nu var jag tillbaka! Jag tänkte börja att förklara varför jag tog en bloggpaus. Jag har varit i Österrike och åkt skidor över lovet och den här gången hyrde vi en lägenhet istellet för att bo på hotel, mycket mysigare enligt mig! men nackdelen är ju att det inte finns något trådlöst i lägenheten. Så därför kunde jag inte blogga, det är ju inte helt lätt heller att hitta ett internet cafe på en skidort (jag tror inte ens att det fanns något här..)

Det var en jättebra semester, jag älskar att åka skidor, i år har jag helt egna grejoer också, helt nya skidor, stavar, pjäxor, hjälm och glasögon. ja, rubbet!

backarna var långa och härliga..


jag tycker att det är så häftig att åka nerför med lifen..

2009-02-05 | 22:55:18

Bloggpaus

Nu kommer jag att ta en bloggpaus på ca en vecka. Andlednigen till varför jag tar en paus får ni vea när jag börjar igen.
Ha det så bra sålänge!
Puss<3


RSS 2.0