2010-03-31 | 17:57:46

klack, lack & naglack!Bonjour! Traskar runt här hemma i alldeles för höga klackar och morgonrock, supersnyggt! Nya modet, det är så här ni ska gå klädda när vårvädret kommer! ha, ha nej då, skoja bara! Jag övar lite för Vicktorias modevisning som äger rum i morgon. Ska bli jättekul men måste erkänna att jag är lite rädd för att få klackar a'la Prada och falla på catwalken. Men vi får hoppas att det går bra, har ju söta Felicia med mig som också ska gå visningen så det blir nog super! Nu ska jag fixa naglarna, puss!


2010-03-30 | 20:46:33

Vanilla Rhubarb

Åh, vad jag älskar te! Så gott och högsta mysfaktorn! Nu dricker jag "vanilla Rhubarb" från friggs. Det är ett ekologistkt te med smak av rabarber och vanilj, mm.. Blir lite av ett eko-freak nu när vi jobbar om det i skolan, helt sjukt hur mycket gifter man besprutar frukt med!


2010-03-28 | 18:08:16

marin


så här ser det ut vid havet på vintern, nu har snön börjat smälta och jag är redo för vår, vår, vår!!!!


2010-03-26 | 07:20:43

läsarfråga

Har fått fråga om tips på bra Mascaror. Jag har testat ganska många och den jag tycker är absolut bäst och använder nu är Lancome Hypnose. Tyvärr ganska dyr men helt klart bäst! Fransarna blir långa och separerade. Jag andvänder en färg som är bronzigt brun med lite glimmer i, ser svart ut men upplevs lite mjukare vilket behövs om man har blont hår!2010-03-25 | 18:43:52

Efterlyses!!

I dag har jag varit i väg på shoppingkrig för H&M garden collection. Jag, Linnea och Emma stod längst fram och jag hade spanat in 7 plagg jag ville ha men det sket sig när de bestämde sig för att bara öppna dörrarna från andra sida och jag istället komm SIST i kön!Det här är klänningen jag så desperat vill ha! Kann man gråta över klänningar så har jag fällt många osynliga modetårar över denna klänning!

OM NÅGON AV ER LÄSARE HAR KÖPT DENNA KLÄNNING MEN ÅNGRAT ER SÅ KÖPER JAG DEN MER ÄN GÄRNA!


2010-03-24 | 21:00:32

chokladbollar!När jag och Emma pluggade igår bestämde vi oss att baka lite chokladbollar, perfekta plugggodiset! Lyckades smälla i oss allihopa, men pluggandet gick i allafall bra efter det! Att käka chokladbollar kanske är våra nya pluggmetod? Nej, vi lär ju rulla fram tillslut!

I dag tog jag, Louise och Emma en fika på café karma. Det var riktigt kul att träffa Louise, vi hade inte setts på läge och hade massa att ta igen! Hon åker fortfarande konståkning och ni kan ju gissa om jag blir sugen på att åka när hon tjötar om tävlingar och klänningar!! Saknar det! Men när jag tränade hade jag inte tid för något annat så jag är glad att jag slutade!

Vi hör i morgon, puss!

2010-03-23 | 22:34:08

cute dresses!I dag har vi haft studiedag, jag och Emma har skrivit på vårat engelska arbete och käkat chokladbollar, mums! På kvällen åkte jag sedan hem till Victoria som går sista året på design linjen. I går frågade hon om jag ville gå modell på hennes visning, och självklart vill jag det! Så i dag provade jag lite olika klänningar för att se vad som passar, nästa torsdag får ni se vilken det blir!

au revoir!

2010-03-22 | 18:18:45

Miss Marie Antoinette accessories
2010-03-21 | 16:56:17

stilikonerna 2010


Bitchig? Ja, snygg stil? Ja! Societetsprincessan Olivia Palermo vet hur man klär sig! Altid fixad till perefektion från topp till tå, med sin smakfullt välklädda stil har hon tagit våra modehjärtan med storm!  


Om man har en cheredaktör för franska Vogue till mamma, har växt upp bland coola designers och haft mode som självklarhet i vardagen så kan det väl inte bli annat än amazing? Julia Restoin Roitfeld är en självklar modeprinsessa med en sexig och feminin look.

 Alexa chung blandar vintage med nya coola designers vilket ger henne en unik stil som både modevärlden och kändisarna älskar!


2010-03-21 | 09:05:28

juicy fruity!Har precis käkat en supergod, fruktig frukost! Fräch fruktsalad är bland det godaste man kan äta på morgonen!

2010-03-19 | 20:00:02

Inspiration till tusenInspiration till tusen! Så här vill jag gå klädd, snyggt preppy med en sailor touch. Perfektion!
Bilder från jak & jil


2010-03-17 | 11:35:24

todays outfit!

I dag har jag på mig en klänning från odd molly, kofta från zara och min nya sjal från melerose!


2010-03-15 | 21:31:58

Beauty in winter2010-03-14 | 20:44:02

Namnsdag i dag!

I dag har jag namnsdag med namnet Matilda! Vi brukar alltid fira namsdagar lite smått, så i dag fick jag massa geisha-godis och en supersöt neccesär från Lisbeth Dahl!


2010-03-14 | 17:36:45

Jag, Carrie och våra datorer..

Just nu känner jag mig som Carrie när hennes dator blev hackad i Sex and the city. För det är precis vad som hänt mig. Nu kan jag inte ens ta mig in på datorn. Precis som Carrie ser jag framför mig hur allting jag gjort under de senaste fyra åren går förlorat. Alla bilder, skolarbeten och jobb. Halva mitt liv! Och dum som både jag och Carrie är så har jag ingen back-up!

Vet inte alls vad jag ska ta mig till. Jag har min bloggdator att blogga från, men många viktiga jobb och dokument ligger på den andra datorn.

För Carrie löste sig allting och inget arbete gick förlorat, jag hoppas verkligen att vi har ett sammanträffande även där!Uppdate: Det verkade visst finnas ett till sammanträffande mellan mig och Carrie för allting har löst sig, visade sig att datorn inte var hackad. Det var något fel med tangentbordet. Men detta har fått mig att göra en rejäl backup på ALLT så om datorn skulle bli hackad, så har jag sparat allt!

RSS 2.0